Szivárványovi Pannonhalmán

1-6 éves gyermeke gondozását, fejlesztését vállaljuk, családias környezetben. Szeretettel várjuk!

 

Szivárványovi Pannonhalmán!

 

Az országszerte egyre ismertebb és a szülők körében népszerű Családi Napközi és Játszóház (CSANA) 2011. június 22-én Pannonhalmán is megnyitotta kapuit Szivárvány néven, ahol az 1-6 éves korú gyermekek napközbeni ellátását biztosítjuk.

A családi napközi egyik előnye a kis csoport létszám, amely lehetővé teszi az egyénre szabott foglalkozást. A családi körülmények megkönnyítik a kisgyermek számára a szülőtől való elszakadást, előkészítik a későbbi nagyobb gyermekközösséghez való zökkenőmentesebb csatlakozást (pl. óvoda, iskola). Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra. Sok gyümölcsöt, zöldséget kínálunk a kicsiknek, a napi megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásukat is biztosítjuk. Táplálékallergiás gyermekeknek megoldjuk a gluténmentes, laktózmentes, illetve vegetáriánus étkezést, természetesen a hagyományos táplálkozási igényeket is kielégítjük.

Családias, szeretetteljes légkörben foglalkozunk a gyerekekkel egy olyan nagycsaládot mintázva, ahol az anya állandóan jelen van, és minden gyerek számíthat rá. Segítünk a szobatisztaságra való nevelésben, a gyermek szocializálódásában, társas kapcsolatainak kiépítésében, igyekszünk nyugodt teret biztosítani személyiség-fejlődésének. A lelki egészség mellett a testi egészséget is fontosnak tartjuk, hatalmas udvarunkon homokozó, mászóka, házikó, kreatív játékok várják a kicsiket. Napi szinten kínálunk zenei- és táncfoglalkozásokat. Igény szerint biztosítunk angol- és német nyelvű foglalkozásokat illetve egyéb szolgáltatásokkal is a szülők rendelkezésére állunk.

 

Létszámunk alakulása:

2011. június 2 fő

2011. július 3 fő

2011. augusztus 5 fő

2011. szeptember 2 fő

2011. október 2 fő

2011. november 4 fő

2011. december 4 fő

2012. januártól 4 fő beíratott gyermekünk van a tanév végéig. Nyáron teljes létszámmal (5fő) működtünk.

2012/2013-as tanévben szeptembertől 4 fő beiratott gyermekünk van a tanév végéig.

 

Folyamatosan fogadjuk a jelentkezéseket, ha csak heti 1-2 alkalomra, vagy néhány havi ellátásra van szüksége, gyermekét ez esetekben is szeretettel várjuk!

 

 

Látogasson el hozzánk gyermekével, szeretettel várjuk!

 

Érdeklődni az alábbi telefonszámon:

06-20/439-4896

Szaifné A. Adrienne

Szivárványovi vezetőnél lehet.

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 2
Heti: 19
Havi: 45
Össz.: 95 321

Látogatottság növelés
Oldal: 2011. megnyitottunk
Szivárványovi Pannonhalmán - © 2008 - 2024 - szivarvanyovim.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »